Mensen die thuis wonen en psychische problemen hebben

Het leven kan best zwaar zijn, vooral als je last hebt van de gevolgen van psychische problemen.  Dan is het fijn als er iemand voor je is, om wat voor reden dan ook. 

mensen met een licht verstandelijke beperking

Als je een licht verstandelijke beperking hebt is het vaak best lastig om de wereld om je heen te begrijpen. Dan is Ferlin Care er voor je. 

mensen die na een detentie het leven opnieuw oppakken

Heb je in detentie gezeten en heb je moeite om het leven weer op te pakken? Dan is de kans op recidive best groot.  Ferlin Care staat graag naast je om weer deel te zijn van de maatschappij. 

Particulier

Ferlin Care levert ook particuliere diensten. Diensten die niet vergoed worden door de zorgverzekering of gemeente. 

VErder na een echtscheiding 

Verder gaan na een echtscheiding is soms best een hoge drempel, toch wil je niets liever, toch? 
Eerst met 2 voeten op aarde en dan werken naar een beter morgen, overmorgen enz. 

de kracht van het alter ego 

Moeite met keuzes maken, onzekerheid, wie ben ik? of lastig grenzen aangeven.  Dan hou je waarschijnlijk te veel rekening met de mening van anderen. Ieder mens heeft een alter ego die wacht op de ontmoeting met jou. 

Exclusie criteria
Cliënten met acute psychiatrische hulpvragen kunnen wij helaas niet aannemen. Met acute psychiatrie wordt bedoeld: cliënten met crisisgevoeligheid, psychotische stoornissen, ernstige depressies met psychotische kenmerken waarbij tevens suïcidaliteit aanwezig is, en cliënten waarbij klinische opname is geïndiceerd. Cliënten met GHB-afhankelijkheid, opioïde-afhankelijk, bipolaire stoornis en ernstige persoonlijkheidsstoornissen kunnen wij ook helaas niet aannemen.